Go to Top

LET’S GO TANZANIA STAGE & VRIJWILLIGERSWERK

Download de Let’s Go Tanzania Information brochure voor meer informatie.

Tanzania is het grootste land in Oost Afrika en ligt vlak onder de evenaar. Het is een geweldig mooi land met extreme natuurlijke contrasten; van de besneeuwde top van de Kilimanjaro (dak van Afrika), tot aan de oneindige vlaktes van de Serengeti en de puur witte stranden van het eiland Zanzibar. Tanzania heeft een enorme culturele rijkdom; archeologische onderzoeken hebben uitgewezen dat er een lange historie is die terug gaat naar de allereerste mens op aarde. Het was in Olduvai Gorge, gelegen in Ngorongoro Conservation Area, waar de eerste resten zijn ontdekt. Cultureel gezien is het al vele jaren een ontmoetingsplek van verschillende culturen waaronder de traditionele Maasai. Funfact; Freddie Mercury,van de band Queen, is geboren in Zanzibar, Tanzania.

Als jij het aandurft neemt Let’s Go Africa jou mee naar the place to be! We bieden veilige projecten aan van partnerorganisaties die ontwikkelingswerk verrichten in onderontwikkelde gemeenschappen. In ons voorbereidingstraject brengen we je op de hoogte van alle do’s en don’t in het land. Verder bieden we kwalitatief hoogwaardige supervisie, zijn de mensen altijd gastvrij en open en zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om je vrije tijd te besteden. Alles bij elkaar heb je al heimwee naar Tanzania voordat je het land verlaten hebt!

Voor Let’s Go Tanzania is Roel van Hout (woonachtig in Nederland) jouw contactpersoon. Lees hier meer over Roel.

Kwaliteit van supervisie en begeleiding: De voorbereiding van je reis wordt gedaan gezamenlijk met Roel in Nederland. Supervisie en begeleiding in Tanzania wordt verzorgd door betrouwbare stafleden van Let’s Go Africa’s partnerorganisaties. Wij garanderen je dat deze mensen gekwalificeerde professionals zijn die jou op de hoogte houden van belangrijke informatie en voorzien in rechtstreekse begeleiding bij je project en je studieopdrachten. De projectorganisatie in Tanzania wordt vooraf ingelicht over jouw komst met persoonlijke informatie, voorkeuren, projectplan, aankomstdatum en duur van jouw verblijf.

Wanneer je vragen of problemen hebt tijdens jou verblijf die je niet kunt oplossen met je lokale supervisor, dan is Roel altijd bereid om daarbij te helpen en te bemiddelen tussen jou en de lokale mensen/overheid. Met zijn persoonlijke werk- en leefervaring in Afrika, zal Roel zijn uiterste best doen om jou een overweldigende Tanzaniaanse ervaring te laten beleven.