Go to Top

LET’S GO ZANZIBAR STAGE & VRIJWILLIGERSWERK

Download de Let’s Go Zanzibar Information brochure voor meer informatie.

We verwelkomen je in Zanzibar, het majestueuze kruideneiland in de Indische Oceaan. Zanzibar heeft veel verschillende eilanden maar de twee belangrijkste zijn Unguja en Pemba en hoort officieel bij Tanzania. Bij buitenlanders is Unguja bekend als Zanzibar. Het omhelst een exotische spirit met een interessante melange van het Midden-Oosten, India en de Swahili in de cultuur en het eten. Ontdek de steegjes van het op UNESCO beroemde Stone Town, ontsnap naar een relax resort omringd met witte stranden en de magie van het heldere water van de Indische Oceaan. Duiken, snorkelen, kajakken en boot tours zijn mogelijk om het geweldige marine leven van dichtbij te bewonderen. Het cultureel aanzien van Zanzibar is ontstaan doordat het altijd een meeting punt geweest is van tal van verschillende culturen. Fun fact; Freddie Mercury,van de band Queen, is geboren in Zanzibar, Tanzania.

Als jij het aandurft neemt Let’s Go Africa jou mee naar the place to be! We bieden veilige projecten aan van partnerorganisaties die ontwikkelingswerk verrichten in onderontwikkelde gemeenschappen. In ons voorbereidingstraject brengen we je op de hoogte van alle do’s en don’t in het land. Verder bieden we kwalitatief hoogwaardige supervisie, zijn de mensen altijd gastvrij en open en zijn er ontelbaar veel mogelijkheden om je vrije tijd te besteden. Alles bij elkaar heb je al heimwee naar Zanzibar voordat je het land verlaten hebt!

Voor Let’s Go Zanzibar is Roel van Hout (woonachtig in Nederland) jouw contactpersoon. Lees hier meer over Roel.

Kwaliteit van supervisie en begeleiding: De voorbereiding van je reis wordt gedaan gezamenlijk met Roel in Nederland. Supervisie en begeleiding in Zanzibar wordt verzorgd door betrouwbare stafleden van Let’s Go Africa’s partnerorganisaties. Wij garanderen je dat deze mensen gekwalificeerde professionals zijn die jou op de hoogte houden van belangrijke informatie en voorzien in rechtstreekse begeleiding bij je project en je studieopdrachten. De projectorganisatie in Zanzibar wordt vooraf ingelicht over jouw komst met persoonlijke informatie, voorkeuren, projectplan, aankomstdatum en duur van jouw verblijf.

Wanneer je vragen of problemen hebt tijdens jou verblijf die je niet kunt oplossen met je lokale supervisor, dan is Roel altijd bereid om daarbij te helpen en te bemiddelen tussen jou en de lokale mensen/overheid. Met zijn persoonlijke werk- en leefervaring in Afrika, zal Roel zijn uiterste best doen om jou een overweldigende ervaring te laten beleven.