Go to Top

STAGES EN VRIJWILLIGERSWERK

In principe houden we een minimale leeftijd aan van 18 jaar oud om aan onze stage en vrijwilligers programma’s deel te nemen, maar er kunnen uitzonderingen worden gemaakt voor bepaalde individuen en groepen vrijwilligers. Er zijn geen strenge vereisten met betrekking tot onderwijsachtergrond, maar je aanvraagformulier en je CV worden bekeken om te kijken of je een geschikte kandidaat bent voor de betreffende positie bij de lokale projecten.

Wij matchen vervolgens jouw voorkeuren (lengte van verblijf, type werk, persoonlijke verwachtingen en de criteria van jouw studie etc.) met de vereisten van de lokale partners in Afrika. Om met ons op een Afrikaans stage -of vrijwilligersavontuur te gaan moet je de volgende karaktereigenschappen bezitten:

  • verantwoordelijk
  • zelfstandig
  • gemotiveerd 
  • flexibel
  • sociaal
  • avontuurlijk

We kunnen je helpen bij het opzetten van een persoonlijk werkplan (wanneer nodig), waarin het project en jouw rol daarin beschreven wordt. Dit persoonlijke werkplan wordt met je besproken voordat je vertrekt en bij aankomst. Natuurlijk kan dit plan altijd veranderen aan de hand van jouw wensen en de behoeften van de projectpartner ter plaatse.

Bekijk onze stage en vrijwilligers programma’s: Let’s Go Tanzania, Let’s Go Zanzibar, Let’s Go Uganda, Let’s Go GhanaLet’s Go South Africa, Let’s Go Mozambique, Let’s Go SwazilandLet’s Go Botswana &   Let’s Go Lesotho!

Of neem voor meer informatie over Let’s Go Africa of onze programma’s hier contact op.